Podkarpackie

Re: Podkarpackie

Postprzez gwh 7 lut 2010, o 15:54

czepiasz sie szczegółów ma byc luty;p
MOTÓRRR!!
gwh

Postprzez Silvestrij 7 lut 2010, o 17:37

sorry pijany byłem :P dokładnie o luty chodzi :P
P.S tzn na kacu :P
Silvestrij

Postprzez gwh 10 lut 2010, o 22:58

gratulujÄ™ :). mimo wszystko pamietaj lekcje nadal aktualne:) i [przypominam o terminie 20 lutego;p bo ciezko okreslic twoje stanowisko w tej sprawie;p
MOTÓRRR!!
gwh

Postprzez Silvestrij 11 lut 2010, o 08:51

no to pogratulować :D życzę cierpliwości na wysłuchiwaniu po raz kolejny przez 30h tego samego, mi się na szczęście udało to ominąć :D
Silvestrij

Postprzez scorpia 11 lut 2010, o 19:30

na razie niestety muszę czekać na rozpoczęcie wykładów :?: a jazd to się chyba nie doczekam ;)
scorpia

Postprzez gwh 15 lut 2010, o 18:16

niepokojaca ta cisza przed zlotem 20go... pasowało by ustalic miejsce i godzine
MOTÓRRR!!
gwh

Postprzez dżinos 22 mar 2010, o 20:56

Coś się wątek pourywał w naszym regionie. A całą zimę rozprawialiście aż ciężko było nadążyć ;)
Czas obudzić się z zimowego snu i brykać!!! :mrgreen: To jak? Zobaczę w końcu jakąś cebulkę na ulicach Rzeszowa?
Po co to czytasz? Lepiej byś motor umył, a nie czas marnujesz! ;]
dżinos

Postprzez Ciemka 23 mar 2010, o 15:52

dżinos napisał(a):Coś się wątek pourywał w naszym regionie. A całą zimę rozprawialiście aż ciężko było nadążyć ;)
Czas obudzić się z zimowego snu i brykać!!! :mrgreen: To jak? Zobaczę w końcu jakąś cebulkę na ulicach Rzeszowa?

A czemu akurat na ulicach Rzeszowa? ;>

Ja się przymierzam do wyciągnięcia swojej i wykonania pierwszej jazdy. Przyznam szczerze, że trochę się jej na razie boję. :)

No i szkoda, że stan zdrowia mi krzyżuje wszystkie motocyklowe plany...
Ruda Franca na motocyklu - to ja. :D

http://www.sklep.kim-jaroslaw.pl
Ciemka

Postprzez Silvestrij 23 mar 2010, o 19:39

dżinos napisał(a):Coś się wątek pourywał w naszym regionie. A całą zimę rozprawialiście aż ciężko było nadążyć ;)

weekend dał mi wiele do myślenia, tyle rożnych moto na A4 się naoglądałem że najbliższy wolny dzień przeznaczam na załatwianie kredytu i zaczynam poszukiwania (w końcu te aktywne) i mam nadzieje ze w najbliższych dniach dojdzie nowa CB na RZeszowskich rejestracjach :D
Ciemka napisał(a):No i szkoda, że stan zdrowia mi krzyżuje wszystkie motocyklowe plany...

uuuuuuu... to szybkiego powrotu do zdrowia życzę bo sezon w pełni zaczyna ruszać :D
Silvestrij

Postprzez gwh 24 mar 2010, o 15:04

A moze jakies podkarpackie otwarcie sezonu?? Jakies domki nad ożanną czy w ostatecznosci nawet u mnie na podwórku.Albo nawet jakis bar najlepiej w rzeszowie, i nie narzekac ze ten nie ma moto ten nie rzpyjedzie na moto bo cos tylko wpadamy poznac sie pogadac napic sie browarka i gra a nie sztuczne problemy sobie robic mysle ze warto sie poznac jako ekipa niekoniecznie tylko jeźdząc. ja już niedługo wyjeźdzam . wczoraj złozyłem silnik odpalił. teraz czekam tylko na zbiornik bo w malowaiu jest :)
MOTÓRRR!!
gwh

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do podkarpackie

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość